Minestrone met Pesto

minutes / 6 people
Minestrone met Pesto

Ingredients

  • 3 kleine aubergines, grof gesneden
  • olijfolie
  • 150g sperziebonen, in korte stukjes
  • Een handje tagliatelle of andere pasta
  • 150g verse borlotti bonen (of anders tuinbonen) vers of geweekt
  • 3 of 4 aardappelen, geschild en in stukjes
  • 1/2 kool, in stukjes
  • Een klein stukje pompoen, in dobbelsteentjes
  • 3 of 4 tomaten, grof gesneden
  • 75g verse champignons
  • 4-6 el Saclà Pesto alla Genovese
  • Parmezaanse kaas om te garneren

Bereiding

Breng ruim water met wat zout aan de kook in een grote pan. Voeg de aubergines, sperziebonen en borlotti bonen (of tuinbonen) toe. Laat gedurende 10 minuten sudderen, voeg dan de tomaten, aardappelen, kool, pompoen, tomaten, champignons en 2 eetlepels olijfolie toe. Laat sudderen tot de groenten bijna gaar zijn. Voeg de pasta toe en laat verder koken tot de pasta ‘al dente’ is.