De filosofie

In 75 jaar tijd is Saclà een van de meest toonaangevende voedingsmiddelen bedrijven ter wereld geworden, met een groeiend assortiment, variërend van klassieke antipasti en olijven tot pastasauzen en pesto.

De sleutel tot onze groei zijn onze voortreffelijke productie, die ons in staat stelt om producten van optimale kwaliteit te leveren, en onze dynamische R&D en verpakkings afdelingen, die het ons mogelijk maken om in te spelen op nieuwe behoeftes en trends, in een steeds veranderende marktomgeving. Deze expertises in technologie en marketing, gedreven door onze passie voor de Italiaanse gastronomische cultuur, vormen de basis van dat waar Saclà tegenwoordig in meer dan 50 landen voor staat: een historisch merk van de Italiaanse voedingsmiddelenindustrie en een bron van voortdurende innovatie en consumenten tevredenheid.the-company_11 Al het goede van onze groenten, die worden bereid zonder toegevoegde kleurstoffen of kunstmatige conserveermiddelen, en een gecertificeerde HACCP productie die productieveiligheid op het hoogste niveau waarborgt zoals vereist door de British Retail Organisation (BRC) “higher level certification”, zorgen ervoor dat wij onze consumenten tevreden kunnen stellen. Het staat buiten kijf dat dit alles niet mogelijk was geweest zonder de toewijding van iedereen die werkzaam is in onze organisatie, van onze werknemers tot onze toeleveranciers en partners. Het geheim achter ons succes is dat wij, net als onze consumenten, een familie vormen.

Onze kernwaarden

Onze bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vijf fundamentele principes.

  1. Focus op de consument  Wij streven er naar onze kennis van de consument voortdurend te verbeteren.
  2. Kwaliteit Dit is een zorgvuldig bewaakte missie waaraan wij het vertrouwen van de consument danken.
  3. Sociale verantwoordelijkheid Veiligheid is een belangrijk principe, evenals het belang van het milieu.
  4. Team spirit Ons team staat voor de resultaten en het succes van ons bedrijf. Een belangrijke factor die wij absoluut erkennen.
  5. Italiaanse traditie Al onze recepten zijn traditioneel en ontwikkeld door Italiaanse koks. Wij streven ernaar om onze kennis te delen en onze autoriteit binnen de Italiaanse gastronomische cultuur te laten zien.