Vind hier uw producten!
corona

MERKWAARDEN

Saclà: de aard van respect

Wij houden van wat we doen en onze producten vertegenwoordigen wat we zijn. Wij kiezen voor echte producten die het milieu beschermen en selecteren seizoensgebonden grondstoffen die bereid zijn zonder toevoeging van kleurstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen.

Italiaanse ziel

We zijn gepassioneerd, warm en genieten van wat we doen. Wij zijn “Italiaanse ontdekkingsreizigers” en we creëren heerlijke en gezonde eenvoudige voedingsmiddelen, door het beste te maken van onze Italiaanse voedselkennis en onze wortels in de tuin van Italië te houden. Onze visie is om de intense liefde voor eten van onze Italiaanse familie te vieren en te delen met andere mensen over de hele wereld.

Wij zijn creatief

Vindingrijk, streven we er altijd naar om voedselpioniers te zijn die elke dag op zoek zijn naar nieuwe oplossingen om innovatie, smaken en gezonde ingrediënten te combineren. Als onderdeel van onze sterke kwaliteitscultuur hebben we altijd gewerkt aan een volledige controle van de toeleveringsketen, van de velden tot de productie en de schappen, en altijd innoverend vanuit de Italiaanse tradities (we ontwikkelen meer dan 1000 nieuwe recepten per jaar om aan alle smaken en de nieuwste markttrends te voldoen).

Echt

Betrouwbaar, nuchter en authentiek. Allereerst zijn we een Italiaanse familie (ook vermeld op onze nieuwe logo pay-off), we zijn geboren als “tuinders” en vanuit deze wortels hebben we expertise opgedaan in het werken met ruwe materialen, hebben we respect geleerd voor het land en hebben we onze down-to-earth houding ontwikkeld. Het is belangrijk dat we trouw blijven aan wie we zijn, zodat we kunnen bouwen, de juiste keuzes kunnen maken en mensen kunnen inspireren met een positieve levensstijl.

Respectvol

Eerlijk en rechtvaardig tegenover onze consumenten, klanten en Moeder Aarde. Verantwoordelijkheid ligt aan de basis van onze dagelijkse activiteiten: we zorgen voor onze werknemers en we zetten ons volledig in om de planeet te respecteren, hernieuwbare bronnen te gebruiken, voortdurend verspilling en impact van verpakkingen te verminderen en, last but not least, seizoensgebonden grondstoffen te selecteren die bereid zijn zonder toevoeging van kleurstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen.