![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/E0A00HU3CBA00.png)
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
Personen![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
15
Minuten![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Makkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
190 g Saclà Rucola Pesto
8 sneetjes volkorenbrood
2 rijpe avocado's
300 g gerookte zalm
1 citroen
Zout naar smaak
Bereiding
1 Snijd de avocado in de lengte in 4 delen. Schil en verwijder het zaad. Snijd elk deel in de lengte fijn in plakjes.
2 Pers een citroen uit en giet enkele druppels op de plakjes avocado. Voeg wat zout toe.
3 Grill in een voorverwarmde pan de sneetjes volkorenbrood aan beide kanten.
4 Maak de avocadotoost, leg op elke boterham de plakjes avocado en de zalm en maak af met een eetlepel Saclà Rucola Pest. Eet smakelijk!
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/Avocado-toast-Pesto02.jpg)
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/Avocado-toast-Pesto01.jpg)
Bereiding
1 Snijd de avocado in de lengte in 4 delen. Schil en verwijder het zaad. Snijd elk deel in de lengte fijn in plakjes.
2 Pers een citroen uit en giet enkele druppels op de plakjes avocado. Voeg wat zout toe.
3 Grill in een voorverwarmde pan de sneetjes volkorenbrood aan beide kanten.
4 Maak de avocadotoost, leg op elke boterham de plakjes avocado en de zalm en maak af met een eetlepel Saclà Rucola Pest. Eet smakelijk!
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)