Vind hier uw producten!
Zoeken...
×
HOME
OVER ONS
Geschiedenis
Merkwaarden
Duurzaamheid
Producten
PESTI
Toppings / Dressings
Traditionele Antipasti
PESTI
Pesto van basilicum (190g)
Pesto van rucola (190g)
Toppings / Dressings
Gedroogde tomaten tapenade
Brood topping tomaat en basilicum
Traditionele Antipasti
Gemarineerde artisjokken
Zongedroogde tomaten
Onze recepten
Voorgerechten en hapjes
Salades en Bijgerechten
Brood en pizza’s
Pastagerechten en soepen
Hoofdgerechten
Nieuws
Contacten
HOME
OVER ONS
Geschiedenis
Merkwaarden
Duurzaamheid
PRODUCTEN
Pesti
Biologisch
Toppings / Dressings
Traditionele Antipasti
Onze recepten
Voorgerechten en hapjes
Salades en Bijgerechten
Brood en pizza’s
Pastagerechten en soepen
Hoofdgerechten
Nieuws
Contacten
Voorgerechten en hapjes
Bruschetta met paprika, ansjovis, kappertjes en smeerbare kaas
ONTDEK HET PRODUCT
4
Personen
10
Minuten
Makkelijk
Moeilijkheidsgraad
Ingrediënten
2 potten Saclà Gegrilde Paprika's
1 volkorenbrood
1 teen knoflook
200 g smeerbare kaas
16 ansjovisfilets in olie
16 kappertjes
Stukjes pistache naar smaak
Bereiding
1
Snijd het brood in 8 sneetjes van ca. 1 cm dik.
2
Pers de knoflook en smeer deze op elk sneetje brood.
3
Verdeel een dunne laag kaas over elk sneetje brood.
4
Bestrooi met de Saclà gegrilde paprika's en garneer met kappertjes en ansjovisfilets.
5
Garneer met stukjes pistache. Eet smakelijk!
Bereiding
1
Snijd het brood in 8 sneetjes van ca. 1 cm dik.
2
Pers de knoflook en smeer deze op elk sneetje brood.
3
Verdeel een dunne laag kaas over elk sneetje brood.
4
Bestrooi met de Saclà gegrilde paprika's en garneer met kappertjes en ansjovisfilets.
5
Garneer met stukjes pistache. Eet smakelijk!
ONTDEK MEER OVER
Biologisch
Biologische gemarineerde artisjokken