![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/E0A00HU3CBA00.png)
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
Personen![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
15
Minuten![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Makkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
190 g Saclà Rucola Pesto
600 g kalkoenfilet in plakjes
100 g verse rucola
Gedroogde tomaten naar smaak
Grove mosterd naar smaak
Extra vierge olijfolie naar smaak
Zout naar smaak
Bereiding
1 Verdeel een dunne laag grove mosterd over de gesneden kalkoenfilet en voeg een scheutje extra vierge olijfolie toe.
2 Gaar de in plakjes gesneden kalkoen in een goed verwarmde pan ca. 3 minuten per kant.
3 Besprenkel de rucola met extra vierge olijfolie, zout en wat in stukjes gesneden gedroogde tomaten.
4 Haal de kalkoen van het vuur en snijd in gelijke reepjes.
5 Garneer de kalkoen met Saclà Rucola Pesto en serveer met rucola. Eet smakelijk!
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/Turkey-rocket-pesto02.jpg)
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/Turkey-rocket-pesto01.jpg)
Bereiding
1 Verdeel een dunne laag grove mosterd over de gesneden kalkoenfilet en voeg een scheutje extra vierge olijfolie toe.
2 Gaar de in plakjes gesneden kalkoen in een goed verwarmde pan ca. 3 minuten per kant.
3 Besprenkel de rucola met extra vierge olijfolie, zout en wat in stukjes gesneden gedroogde tomaten.
4 Haal de kalkoen van het vuur en snijd in gelijke reepjes.
5 Garneer de kalkoen met Saclà Rucola Pesto en serveer met rucola. Eet smakelijk!
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)