4
Personen45
MinutenMakkelijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
190 g Saclà Pesto alla Genovese
1 ui
1 stengel bleekselderij
2 wortelen
4 courgettes
1 venkel
2 aardappelen
8 blaadjes savooiekool
Extra vierge olijfolie naar smaak
Verse basilicum naar smaak
Stukjes pistache naar smaak
4 sneetjes brood
Zout naar smaak
Bereiding
1 Maak alle groenten schoon en was ze.
2 Hak de ui fijn, doe hem in een grote pan, bak hem op laag vuur aan met een scheutje extra vierge olijfolie.
3 Hak de andere groenten grof en doe ze in de pan.
4 Bedek de groenten met heet water. Voeg zout naar smaak toe.
5 Dek de pan af met een deksel en laat ca. 30 minuten op middelhoog vuur staan.
6 Snijd intussen de sneetjes brood in blokjes en rooster ze enkele minuten in een pan met anti-aanbaklaag.
7 Mix de groenten met een staafmixer. Voeg 2 eetlepels Saclà Pesto alla Genovese toe en roer voorzichtig.
8 Schep de soep op, voeg de geroosterde croutons en 1 eetlepel Saclà Pesto alla Genovese toe. Garneer met stukjes pistache, besprenkel met extra vierge olijfolie en bedek met wat verse basilicumblaadjes. Eet smakelijk!
Bereiding
1 Maak alle groenten schoon en was ze.
2 Hak de ui fijn, doe hem in een grote pan, bak hem op laag vuur aan met een scheutje extra vierge olijfolie.
3 Hak de andere groenten grof en doe ze in de pan.
4 Bedek de groenten met heet water. Voeg zout naar smaak toe.
5 Dek de pan af met een deksel en laat ca. 30 minuten op middelhoog vuur staan.
6 Snijd intussen de sneetjes brood in blokjes en rooster ze enkele minuten in een pan met anti-aanbaklaag.
7 Mix de groenten met een staafmixer. Voeg 2 eetlepels Saclà Pesto alla Genovese toe en roer voorzichtig.
8 Schep de soep op, voeg de geroosterde croutons en 1 eetlepel Saclà Pesto alla Genovese toe. Garneer met stukjes pistache, besprenkel met extra vierge olijfolie en bedek met wat verse basilicumblaadjes. Eet smakelijk!