![Bruschettina olive](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/E0GA07S3UEA00.png)
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-people.png)
4
Personen![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-minutes.png)
60
Minuten![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/elements/icon-difficulty.png)
Moeilijk
MoeilijkheidsgraadIngrediënten
90 g Saclà Brood topping tomaat en olijven
190 g Saclà Gemarineerde artisjokken
800 g rosbief
3 eetlepels extra vierge olijfolie
1/2 kopje witte wijn
2 eetlepels grof zout
1 takje rozemarijn
1 takje salie
Marjoleinblaadjes naar smaak
Bereiding
1 Bind het vlees met keukentouw vast om de rosbief te vormen.
2 Verwarm de oven voor op 200° C.
3 Was, droog en snijd de rozemarijn en salie fijn, voeg het zout toe.
4 Sprenkel de extra vierge olijfolie in een pan en bak het vlees ca. 5 minuten. Draai het continu zodat het aan alle kanten gekleurd is. Laat sudderen met wijn.
5 Haal het vlees uit de pan en bestrooi met zout op smaak gebracht met kruiden. Doe het in de pan en zet in de oven voor ca. 20 minuten.
6 Laat het na het koken nog ca. 10 minuten in de oven rusten zodat het vlees de sappen weer kan opnemen.
7 Snijd het vlees in dunne en gelijke plakjes.
8 Verdeel het vlees, vorm bolletjes van Saclà Brood topping met twee lepels en leg ze op elke plak. Voeg de Saclà Gemarineerde Artisjokken en de verse marjoleinblaadjes toe. Eet smakelijk!
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/Roast-beef-red-pesto02.jpg)
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/04/Roast-beef-red-pesto01.jpg)
Bereiding
1 Bind het vlees met keukentouw vast om de rosbief te vormen.
2 Verwarm de oven voor op 200° C.
3 Was, droog en snijd de rozemarijn en salie fijn, voeg het zout toe.
4 Sprenkel de extra vierge olijfolie in een pan en bak het vlees ca. 5 minuten. Draai het continu zodat het aan alle kanten gekleurd is. Laat sudderen met wijn.
5 Haal het vlees uit de pan en bestrooi met zout op smaak gebracht met kruiden. Doe het in de pan en zet in de oven voor ca. 20 minuten.
6 Laat het na het koken nog ca. 10 minuten in de oven rusten zodat het vlees de sappen weer kan opnemen.
7 Snijd het vlees in dunne en gelijke plakjes.
8 Verdeel het vlees, vorm bolletjes van Saclà Brood topping met twee lepels en leg ze op elke plak. Voeg de Saclà Gemarineerde Artisjokken en de verse marjoleinblaadjes toe. Eet smakelijk!
![](https://www.sacla.nl/wp-content/uploads/2021/03/corona.png)