Alternatieve Piadine-puntjes van Antonnet

minutes / people
Alternatieve Piadine-puntjes van Antonnet

Ingredients

  • Zachte tortillaus
  • Olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • Parmaham (of een andere prosciutto crudo)
  • Parmezaanse kaas
  • Pomodori Secchi van Saclà
  • Rucola
  • Zout
  • Peper

Bereiding

De knoflook persen, en samen met zout en versgemalen peper mengen met een flinke scheut olijfolie. Hiermee de tortilla’s aan beide zijden insmeren. Vervolgens een tortilla beleggen met de ham, de rucola, de in plakjes gesneden tomaat van Saclà, en grof geraspte parmezaanse kaas, en afdekken met een volgende tortilla. In een koekenpan aan beide zijden bakken tot de kaas gesmolten is. Zelf snij ik de piadines altijd in puntjes, maar het kan ook opgerold worden en dan in stukjes gesneden. Kan zowel warm als koud gegeten worden! Supersimpel…maar altijd succesvol!