Bruschetta toppings met Saclà

minutes / 4 people

Ingredients

  • 1 bakje Saclà Carciofi (Artisjokharten)
  • 1 bakje Saclà Peperoni Grigliati (Gegrilde Paprika)
  • 1 pot Saclà Pomodori Secchi (Zongedroogde Tomaten)
  • 1 stokbrood om af te bakken
  • 250 gram ricotta
  • 100 gram (diepvries) doperwten, ontdooid en even gebakken
  • Vleeswaren naar keuze, zoals ham of kipfilet

Bereiding

Recept van Fitbeauty

Bak het stokbrood af en snijd het in stukken zodat ze klaar liggen voor de toppings. Voeg de ricotta samen met de doperwten en gebruik dit als spread. Giet de Saclà producten af. Besmeer de stukjes stokbrood met de spread

Maak nu drie verschillende soorten bruschetta:

1. Beleg de stukjes stokbrood met de Saclà Gegrilde Paprika voor een frisse bruschetta.

2. Voor een zoetere bruschetta beleg je de stukjes stokbrood met de Saclà Zongedroogde Tomaten.

3. Combineer de gekozen vleeswaren met de Saclà Artisjokharten en leg deze op de stukje stokbrood voor een romige bruschetta.