Een paar sprietjes bieslook

20 minutes / 2 people
Een paar sprietjes bieslook

Ingredients

  • ½ kleine ui, gesnipperd
  • ½ rode peper, in smalle ringetjes
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • ½ el bloem
  • ½ kopje melk
  • 190g pot Saclà Bruschettina Pomodoro e Basilico
  • 1 ei, geklopt
  • Kant en klaar deeg voor hartige taart
  • Zout & versgemalen zwarte peper

Bereiding

Snipper de ui en snijd de rode peper in smalle ringetjes. Bak zachtjes in 2 eetlepels olie gedurende 3-4 minuten. Doe over in een kom en laat afkoelen. Voeg de bloem en de melk toe en meng goed door. Roer de Saclà Bruschettina alla Genovese door het bloemmengsel, voeg het geklopte ei toe en breng op smaak met zout en peper. Bedek twee ingevette hartvormige bakvormpjes met het deeg. Schenk het Bruschettina mengsel in de bakvormpjes en bak ongeveer 15-20 minuten in het midden van de oven op 200°C / Gasstand 6.