Fusilli met Saclà Gegrilde Courgette en Gegrilde Paddenstoelen

minutes / 4 people

Ingredients

  • 1 pot Saclà Pesto Grilled Vegetables (Gegrilde Groenten)
  • 1 pot Saclà Grilled Courgette (Gegrilde Courgette)
  • 1 pot Saclà Grilled Mushrooms (Gegrilde Paddenstoelen)
  • 300g fusilli pasta
  • 1 ui
  • 3-4 tomaten, gesneden
  • 50g kappertjes
  • Peterselie, gehakt
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Bereiding

Breng een pan gezouten water aan de kook, voeg de fusilli pasta toe en kook ‘al dente’.

Verwarm een koekenpan op het vuur en voeg een klein beetje olie toe. Fruit hier de ui in aan en pers de knoflook uit boven de pan. Voeg de Saclà Gegrilde Courgette, de Saclà Gegrilde Paddenstoelen, de tomaten en de kappertjes toe, en bak kort mee.

Zet het vuur uit en roer de inhoud van het potje Saclà Pesto Gegrilde Groenten erdoorheen. Roer de pasta door de saus en garneer af met wat peterselie, peper, zout en eventueel wat Parmezaanse kaas.