Lasagnetta met ovengebakken tomaten

30 minutes / 4 people
Lasagnetta met ovengebakken tomaten

Ingredients

  • 4 verse lasagnebladen
  • 1 pot Pomodori al Forno, Saclà (variant naar keuze)
  • ½ courgette
  • ½ aubergine
  • ½ gele paprika
  • 1 rode ui
  • Paar blaadjes basilicum

Bereiding

Was de groenten en snijd in fijne blokjes. Fruit de groenten in een beetje (olijf)olie in een pan op laag vuur, totdat ze zacht zijn. Laat de ovengebakken tomaten (Pomodori al Forno) uitlekken, snijd in kleine stukjes en voeg ze toe aan de groenten. Breng op smaak met peper en zout uit de molen. Kook de lasagnebladen zoals aangegeven op de verpakking. Leg op ieder bord een vel lasagne, verdeel de groenten uit de pan over de bladen en sla ze dicht. Sprenkel een beetje olijfolie over de bovenkant, maal peper en zout erover en garneer met een blaadje basilicum.