Open ravioli gevuld met een mix van champignons en pesto

minutes / people
Open ravioli gevuld met een mix van champignons en pesto

Ingredients

  • 4 lasagneblaadjes
  • 3 soeplepels extra vergine olijfolie
  • 150g champignons
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • een handvol basilicumblaadjes
  • 2 à 3 soeplepels Pesto alla Genovese van Saclà
  • 2 soeplepels magere room
  • zeezout en verse gemalen zwarte peper
  • basilicumblaadjes, voor decoratie
  • Geraspte Grana Padano

Bereiding

Breng een grote pot water aan de kook. Voeg de pastablaadjes toe (zoals aangegeven op de verpakking) en kook deze tot ze gaar zijn. Laat uitlekken. Giet ondertussen olie in een braadpan. Voeg de champignons toe en bak deze samen met de knoflook gedurende 5 minuten. Voeg de basilicumblaadjes, de Pesto alla Genovese en de room toe. Laat 2 minuutjes sudderen. Warm houden. Snijd met een mes de lasagneblaadjes in 4 cirkels. Leg de 4 cirkels op een hete plaat en leg op elke cirkel wat van het champignonmengsel. Vouw de cirkel toe om een “open ravioli” te verkrijgen. Dien op, gegarneerd met de vers gemalen zwarte peper, geraspte Grana Padano en basilicumblaadjes (als versiering).