Penne met zongedroogde tomaten, chili en knoflook

30 minutes / 4 people
Penne met zongedroogde tomaten, chili en knoflook

Ingredients

  • 450g Penne
  • 1 el extra vierge olijfolie + extra voor afwerking
  • 1 grote teen knoflook, gepeld en fijn gehakt
  • 1 kleine rode peper, zaadjes verwijderd en fijn gehakt
  • 190g Saclà Pomodori Secchi, uitgelekt en fijn gesneden
  • klein bosje platte peterselie, fijn gehakt
  • peper en zout, versgemalen

Bereiding

Kook de pasta in een ruime hoeveelheid water met zout volgens de omschrijving op de verpakking. Fruit de knoflook in de olijfolie en voeg de rode peper toe. Voeg de tomaten toe en verwarm ongeveer 2-3 minuten. Haal van het vuur en breng op smaak met de peterselie, peper en zout. Giet de pasta af en meng met de ingrediënten in de pan. Serveer met extra olijfolie. Buon Appetito!