Spaghetti d’angelo met pesto

minutes / 4 people
Spaghetti d'angelo met pesto

Ingredients

  • 400 gram spaghetti d´angelo (extra dunne spaghetti) of gewone spaghetti
  • 1 potje Saclà Pesto alla Genovese
  • 16 aspergepunten
  • 60 gram Grana Padano kaas
  • 16 blaadjes basilicum
  • Geroosterde pijnboompitten
  • Vers gemalen zwarte peper

Bereiding

Was de aspergepunten en stoom ze gedurende maximaal 5 minuten. Leg de punten in koud water en voeg wat ijsklontjes toe zodat ze stevig blijven en hun kleur behouden, en giet af. Kook de spaghetti “al dente” en roer de pesto alla Genovese er door. Schep de pasta op een voorverwarmd bord en leg de aspergepunten er op. Garneer met de basilicum en de geroosterde pijnboompitten. Breng het gerecht op smaak met versgemalen zwarte peper en schaaf er tot slot de Grana Padano over.