Tonijn marinara met een saus van gegrilde paprika

60 minutes / 4 people

Ingredients

  • 500gr verse tonijn in plakjes
  • 2 potten Saclà Gegrilde Paprika
  • 20gr broodkruimels
  • 80gr zwarte olijven
  • 60gr extra vergine olijfolie
  • 4 verse tomaten
  • 15gr kappers
  • 10 blaadjes verse basilicum
  • Zout en peper

Bereiding

Verwarm de oven voor op 160°C. Roer wat extra olijfolie door 1/3 van de gegrilde paprika. Dompel de tomaten in kokend water, pel ze en snijd ze in kleine blokjes. Leg de plakjes tonijn op een licht ingevette bakplaat, bestrooi met het broodkruim, basilicum en gehakte kappers. Voeg de olijven en blokjes tomaat toe en breng op smaak met zout en peper. Besprenkel met de resterende olijfolie en bak gedurende 15 minuten in de oven. Verwarm de saus van gegrilde paprika. Verdeel de tonijnplakjes over 4 borden en schep de saus er over. Garneer met de basilicum en de resterende gegrilde paprika.