Vegetarische lasagna met rucola pesto, radicchio en geitenkaas

25 minutes / 2 people
Vegetarische lasagna met rucola pesto, radicchio en geitenkaas

Ingredients

  • 100g kant-en-klare dunne lasagnabladen
  • 1 pot Saclà Pesto alla Rucola
  • 100g radicchio (roodlof)
  • 200g fijngesneden geitenkaas 10 walnoten (optioneel)
  • 1 lepel extra virgin olijfolie
  • versgemalen zwarte peper
  • versgeraspte Parmezaanse kaas klontjes boter

Bereiding

Verwarm de over voor op 200°C. Was en snij de radicchio. Plaats afwisselend lagen lasagnabladen en 2 lepels Saclà Rucola Pesto, radicchio, geitenkaas, versgemalen zwarte peper, stukjes walnoot in een geoliede bakpan totdat de ingrediënten op zijn. Bedek de lasagna met een laag pasta, klontjes boter en geraspte Parmezaanse kaas. Bak de in folie gewikkelde lasagna 10 minuten, verwijder daarna de folie en grill nog eens 2 minuten totdat de lasagna mooi goudbruin is.